Wolger Media
Helmichstraat 13
8105 AE Luttenberg
info@wolgermedia.nl
Mob: 06-52003506
Zakelijk nieuws

Waarom moeilijk doen als het gemakkelijk kan? U heeft als bedrijf nieuws te melden en wilt dat wereldkundig maken?
     - Nieuwe producten
     - Innovatie
     - Een open dag
     - Een jubileum
     - Een prijs
     - Een speciale activiteit

Wolger Media regelt het. Aan de hand van een interview stel ik een persbericht op, een persbericht in de vorm van een journalistiek artikel. Met een druk op de knop mail ik dat vervolgens naar alle gewenste redacties. Of dat nou de media ‘in de buurt’ zijn of vakbladen. Zelf kan ik eventueel een foto maken, maar desgewenst huur ik professionele fotografen in.

Juist in deze tijd biedt deze aanpak voordelen. De budgetten voor redacties worden immers steeds kleiner. Journalisten krijgen minder tijd om hun kolommen te vullen. Dat geldt met name voor de huis-aan-huisbladen, maar eigenlijk is die tendens van toepassing op de gehele geschreven pers.

Ik geloof in goed luisteren. Samen met de geïnterviewde komen tot een mooi eindresultaat. Vertrouwen creëren door eerlijkheid. Ik kom snel tot de essentie en aan het einde van een gesprek loop ik altijd even de belangrijkste punten door. Dat werkt.

Met Wolger Media
     - Bent u zelf geen uren kwijt door alle journalisten te benaderen en te woord te staan, zodat u de tijd heeft
       om te doen waar u goed in bent
     - Bent u zeker van kwaliteit
     - Heeft u zelf uw informatievoorziening naar de media in de hand

Uiteindelijk resulteert dat alles in een grotere plaatsingskans. En dat wilt u tenslotte. Redactionele ruimte is gratis, adverteren kan altijd nog.

* Belangrijk: Wolger Media kan op geen enkele manier plaatsing van de persberichten garanderen. Het besluit tot plaatsing ligt bij de betreffende redactie. Nadat het persbericht is gemaild, is het mogelijk dat u door mediapartijen gebeld wordt met de vraag te adverteren. Wel zijn er verschillende media die alles wat nieuwswaardig is, plaatsen.

* Overigens is het mogelijk dat uw nieuwsfeit weinig relevantie heeft voor de media. In dat geval zal Wolger Media dat van te voren ook eerlijk te kennen geven.