Wolger Media
Helmichstraat 13
8105 AE Luttenberg
info@wolgermedia.nl
Mob: 06-52003506
Over mij

Aangenaam, Wouter Groote Schaarsberg. Na het behalen van mijn diploma aan de Faculteit voor Journalistiek en Communicatie in Zwolle heb ik me als geboren en getogen Luttenberger gericht op het Sallandse. Jarenlang heb ik ervaring opgedaan als (eind)redacteur van het Weekblad voor Salland en Salland Centraal. Daarnaast schrijf ik teksten voor bladen als de Raalte Koerier en Roalter Wind. Verder ben ik sinds 2004, vanaf het begin dus, verantwoordelijk voor de volledige perspromotie van de Mega Piraten Festijnen.

Schrijven is mijn grote passie, niet alleen werkmatig, maar ook in mijn vrije tijd. Als bestuurslid van gemeenschapscentrum Elckerlyc in Luttenberg ben ik verantwoordelijk voor alle uitingen naar de pers. Begin 2011 ben ik bovendien begonnen met het schrijven van een boek over het bijzondere leven van de in Salland legendarische taxichauffeur Teun ‘De Neuze’ Stevens. Dat zal met een klein voorbehoud eind 2012 in de winkels liggen.

De naam Wolger Media is gebaseerd op mijn familiebijnaam. Als het om de familie Groote Schaarsberg gaat, ben ik een aftakking van de ‘Wolger’-kant. Vandaar dus…